Tarieven

Vertalingen

Het basisvertaaltarief voor teksten vanuit en naar Nederlands, Engels, Duits, Frans: € 15,-- per 100 woorden. Voor teksten vanuit en naar het Nederlands, Spaans en Italiaans geldt € 18,-- per 100 woorden. Het aantal woorden wordt bepaald door computertelling van de aangeleverde tekst. Voor alle opdrachten geldt een minimumtarief van € 25,-- exclusief btw.

Toeslagen en kortingen

Voor zeer specifieke teksten buiten ons specialisme of teksten waarbij extra inhoudelijke expertise nodig is, kan een toeslag gelden. Die komen we na inzage van de tekst graag in overleg overeen. Voor omvangrijke teksten (vanaf € 500,--) bieden wij een korting aan. Ook daarover maken we graag een afspraak na inzage van de tekst.

Leveringstermijn

Vertalingen Engels en Duits tot circa 2 pagina's A4 ontvangt u - als u het werk voor 09.30 uur aanlevert, in principe de volgende ochtend voor 09.30 uur per e-mail retour. Dat geldt ook voor de andere talen, maar de exacte leveringstermijn daarvoor volgt in overleg. Ook voor grotere teksten komen we de levertijd nader overeen. U ontvangt de vertaling per e-mail in Word.

Beëdigde vertalingen

Voor opdrachten boven € 50,-- geldt geen toeslag voor beëdigde vertaling. De toeslag voor opdrachten onder € 50,-- is € 3,-- per 100 woorden. Uw beëdigde vertaling ontvangt u voorzien van stempel en handtekening van de vertaler, samen met een verklaring van de beëdigd vertaler op papier per post.

Teksten

Het basistarief voor copywriting en tekstredactie is € 50,-- per uur. In de praktijk komt dat neer op circa 1 pagina A4 schrijven (normale bladvulling) of 3 pagina's A4 correctie en redigeren per uur. Uiteraard zijn ook vaste prijsafspraken per project mogelijk.

Prijsopgave

Na inzage van de tekst of overleg over de opdracht leggen we u graag een prijsopgave voor.

Levertijd

Omdat teksten in soort en omvang zeer uiteenlopen, komen we de levertijd graag in onderling overleg overeen.

 

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw.

Op al onze leveringen zijn van toepassing onze Algemene Voorwaarden.