Teksten 

Kent u de uitdrukking "Pictures tell, words sell"? Inderdaad, tekst is veel meer dan een praatje om de plaatjes uit elkaar te houden. Een goed geschreven tekst draagt niet alleen informatie over, maar motiveert, overtuigt en brengt in beweging. Tekst is het meest krachtige middel om anderen met uw boodschap te bereiken. 

 

Aansprekend en activerend

Wij weten hoe mensen informatie zoeken, lezen en argumenteren. En schrijven daarvoor goed gestructureerde, glasheldere teksten. Foutloos geformuleerd, aansprekend en prettig leesbaar voor de doelgroep. Teksten die werken. 

Heeft u het idee dat een bepaalde tekst beter, spitser, effectiever kan? Wilt u een snelle second opinion of taalcheck? Wij corrigeren, herschrijven en redigeren ook uw bestaande tekstmateriaal. 

 

Alle tekstsoorten

Delta Communicatie schrijft commerciële copy, voorlichtingsmateriaal en verzorgt redactiewerk. Een greep uit de mogelijkheden: brochures, webteksten, mailings en advertenties, persberichten, nieuwsbrieven, white papers, gebruiksaanwijzingen, rapporten, beleidsnota's, voor alle media. 

 
Kennismaken

 Wilt u zelf zien wat een goede tekst kan doen? We schrijven of redigeren met plezier een tekstsample voor u. Gratis! Stuurt u ons de tekst per e-mail toe en u heeft de tekst binnen enkele dagen in huis.